Deratizare
Pentru prevenirea si distrugerea rozatoarelor, echipa noastra va pune la dispozitie serviciul de deratizare. Operatiunea de deratizare are o importanta deosebita deoarece rozatoarele sunt principalii purtatori de boli si aducatori de pagube economice.

Deratizarea consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare gradinii dumneavoastra dar si aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atat pentru om cat si pentru animale.

Folosind substante de maxima eficienta, inodore si fara risc de toxicitatea pentru om si pentru animale, avizate de catre Ministerul Sanatatii, societatea noastra participa cu eficienta la actiunea de distrugere a rozatoarelor (soareci, sobolani de orice specie) care va provoaca numeroase probleme.

Spectrul de actiune ale acestor substante pe care le folosim se refera la orice specie de soareci sau sobolani. Operatiunea de deratizare se efectueaza atat in spatii inchise (gradinite, scoli, hoteluri, cladiri publice, depozite) cat si in spatii deschise.
Deratizare
Copyright © 2008 PromedImpex  Designed by Ro-webdesign.com